Rekrytoija työpöydän ääressä
 
 
 

Rekrytoija yritykseesi In-house

Vuokraa rekrytoija yritykseesi joustavasti määräaikaiseen tai jatkuvaan tarpeeseen.

 

 

Keskitä rekrytoinnit osaavan rekrytoijan hoitoon

Eivätkö rekrytoinnit tuota tulosta? Meiltä saatte kokeneen rekrytoijan tiimiinne tarpeenne mukaan hoitamaan organisaationne osaajien hankintaa ja työnantajakuvaviestintää. Azetsin rekrytoijilla on monipuolista konsultti- ja in-house-kokemusta mm. IT-, tekniikan, lääketeollisuuden ja -tutkimuksen, asiantuntijapalveluiden toimialoilta sekä järjestösektorilta. Monet asiakkaistamme ovat käyttäneet palveluamme pitkään ja ovat olleet tyytyväisiä saamaansa hyötyyn sekä saumattomaan yhteistyöhön kanssamme. Rekrytoijamme tekevät in-house rekrytointia Suomessa ja kansainvälisesti.

Kuin yrityksenne oma rekrytoija

In-house palvelussa rekrytoijamme työskentelee kuin oma rekrytoijanne organisaation sisällä. Näin yhtenäisen työnantajakuvan rakentaminen on tehokasta. Palvelu voi sisältää seuraavat alueet:

  • Osaamistarpeiden ja avoimien tehtävien määrittely
  • Ilmoitushaku ja rekrytointimarkkinointi
  • Suorahaku
  • Haastattelut rekrytointiprosessinne mukaisesti
  • Henkilöarviointien toteuttaminen
  • Työsopimusneuvottelut ja työsuhteen perustaminen
  • Perehdytyksen käynnistys ja koordinointi
  • Työnantajakuvan kehittäminen, rekrytointiprosessien kehittäminen
  • Datan kerääminen, analytiikan hyödyntäminen, mittareiden määrittely ja käyttöönotto

kaksi naista tarkastelee raportteja

Teemme tiivistä yhteistyötä esimiestenne ja HR-tiiminne kanssa. Rekrytoijiemme hyödynnettävissä on Azetsin taustatuki rekrytointiin, HR:ään ja työsuhdejuridiikkaan liittyvissä erityiskysymyksissä.

In-house rekrytoijistamme sanottua

Rekrytoijamme ovat saaneet hyvin positiivista palautetta mm. rekrytoinnin ammattitaidosta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoista, proaktiivisesta otteesta sekä laadukkaasta rekrytoinnin kehitystyöstä. Ohessa muutama palaute asiakkailtamme:

"She is he is really doing great work with the Nordic recruitments. The volume of hirings is not reflecting the amount of effort she puts in to find candidates, work with hiring managers and sorting out the mess from nobody taking care of recruitments for the past three years. We would very much like to continue the deal for another six months..., even though it would be ideal to have the recruiter in … another country... where the volume is. And by the way, her English language skills are amazing!"

"Toivottavasti paluu kotipesään sujui mukavasti. Meillä meni ... kanssa hetki ymmärtää, ettet ollutkaan (yrityksen) vakioporukkaa. Näin me koko ajan luulimme ennen kuin kerroit asiasta. Mielelläni tekisin kyllä jatkossakin töitä kanssasi, sen verran sujuvaa se oli. Mielestäni olit todella perusteellinen, kun selvitit rekrymahdollisuuksia osaltamme ja loit todella mukavan ilmapiiriin haastatteluihin. Tuli sellainen olo, että teemme töitä ammattilaisen kanssa. Kiitos vielä yhteistyöstä.”

"Olet kokenut rekrytoija ja se näkyy toiminnassasi systemaattisuutena ja analysointikykynä sekä suurena vastuun kantamisena omista rekrytointiprojekteistasi. Sinun käsissäsi rekrytoinnit menivät erinomaisesti eteenpäin haasteista huolimatta. Lisäksi vuorovaikutus on kanssasi mutkatonta muutenkin ja mukavaa!"

"Hän on todella tehokas ja aikaansaava rekrytoija. Lisäksi hän on periksi antamaton ja keksii aina uuden keinon päästä eteenpäin, kun rekrytointi on jumissa. Esimiesten kanssa on oikealla tavalla jämäkkä ja joustava, osaa luovia taitavasti erilaisten tyyppien kanssa."

"Hän on tosi hyvä rekrytoija, 10+ hänelle. Joustava toimintatyyliltään sekä myös kommunikoinnissaan, rauhallinen, luottamusta herättävä. Kaikesta näkee, että hän on tosi ammattilainen."

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.