Henkilöarvioinnit

Ammattimainen henkilöarviointi minimoi virhevalinnan riskin. Tuemme sinua rekrytointipäätöksen tekemisessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tukea rekrytointipäätöksen tekemiseen

Uuden työntekijän palkkaaminen on liiketoimintasi kannalta kriittinen päätöksentekotilanne. Hyvä henkilöarviointi täydentää haastattelujen ja taustaselvitysten avulla hankittuja tietoja kandidaateista ja lisää päätöksenteon varmuutta. Päätöksenteon pohjaksi on hyvä hankkia mahdollisimman kattava kuva loppusuoran hakijoiden soveltuvuudesta tehtävään. Ammattimaisesti toteutettu henkilöarviointimme tukee rekrytointipäätöksesi tekemistä ja vähentää virhevalinnan riskiä.

Azetsin käytössä on tieteellisesti pätevät, käyttäytymistä ja kykyjä mittaavat analyysit, joita käyttävät sertifioidut henkilöarvioijat. Valitsemme tehtävään sopivan soveltuvuusarviointi kokonaisuuden, joka sisältää työpersoonallisuuden ja motivaation arvioinnin sekä loogisen päättelyn ja monien muiden kykyjen testaamisen. Perehdymme huolellisesti tehtävän vaatimuksiin, toteutamme arvioinnit ammattitaidolla ja tuotamme kannanoton henkilön soveltuvuudesta.

Puhekupla

Henkilöarviointi antaa eväitä sekä rekrytoijalle että hakijalle

Varmistamme hakijalle myönteisen kokemuksen myös henkilöarviointi vaiheessa hyvää henkilöarviointitapaa noudattamalla. Arvioitava saa aina henkilökohtaisen palautteen. Palautteen purku hakijan kanssa on yleensä myös hänelle omia toimintatapoja kirkastava kokemus. Arvioinnin tulosten ja arvioitavan kanssa käydyn keskustelun perusteella toimitamme rekrytoivalle esimiehelle yhteenvedon valintapäätöksen tueksi. Toteutamme arvioinnit aina ripeästi moderneilla arviointimenetelmillä.

Selkeyttä organisaation muutostilanteisiin

Organisaation muutostilanteissa henkilöarviointi tukee henkilöstön osaamisen ja kehityspotentiaalin tunnistamista, ja auttaa esimiehiä johtamaan erilaisia alaisiaan oikein. Toteutamme useille henkilöille tehtäviä kehitysanalyysiprojekteja yhdessä sovittavalla aikataululla tai yksittäisiä arviointeja.

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.