Hymyilevä mies haastattelee potentiaalista työntekijää
 
 
 

Henkilöarviointi rekrytoinnin tukena

Ammattimainen henkilöarviointi eli soveltuvuusarviointi minimoi virhevalinnan riskin rekrytoinnissa. Sertifioidut henkilöarvioijamme ovat tukenasi rekrytointipäätöksessä. 

 

 

Henkilöarviointi eli soveltuvuusarviointi

Henkilöarviointi eli soveltuvuusarviointi tukee ammattimaisesti toteutettuna rekrytointipäätöksenne tekemistä ja vähentää virhevalinnan riskiä. Selkokielinen soveltuvuusarviointi antaa tärkeää tietoa rekrytointiprosessin kaikille osapuolille.

Henkilöarviointia voi hyödyntää rekrytoinnin lisäksi myös muissa organisaation muutostilanteissa, johtamisessa tai osaamisen kehittämisen välineenä. Henkilöarviointimme on kustannustehokas, joustava ja hakijaystävällinen arviointimenetelmä.

Henkilöarvioinnilla apua valintapäätökseen

Uuden työntekijän palkkaaminen on liiketoimintanne kannalta kriittinen päätöksentekotilanne. Laadukas henkilöarviointi täydentää haastattelujen ja taustaselvitysten avulla hankittuja tietoja hakijoista ja antaa teille mahdollisimman kattavan kuvan loppusuoran arvioitavien soveltuvuudesta tehtävään. Arvioinnin tulosten ja arvioitavan kanssa käydyn keskustelun perusteella toimitamme rekrytoivalle esimiehelle yhteenvedon valintapäätöksen tueksi.

Azetsin käytössä on tieteellisesti pätevät, käyttäytymistä ja kykyjä mittaavat analyysit, joita käyttävät sertifioidut henkilöarvioijat. Perehdymme huolellisesti tehtävän vaatimuksiin ja edellytyksiin. Valitsemme tehtävään sopivan arviointikokonaisuuden, joka sisältää työpersoonallisuuden ja -motivaation arvioinnin sekä loogisen päättelyn ja monien muiden tehtävässä kriittisten kykyjen testaamisen. Henkilöarvioinnilla voimme tukea myös henkilön soveltuvuuden arviointia yrityksenne kulttuurin, arvojen sekä tulevaisuuden tarpeiden näkökulmasta.

Hakijakokemus arvioinnin keskiössä

Varmistamme hakijalle myönteisen kokemuksen myös henkilöarviointivaiheessa. Arvioitava saa aina henkilökohtaisen palautteen ja arviointitehtävät räätälöidään tehtävän kannalta kriittisten kykyjen pohjalta.

Soveltuvuusarviointien tekeminen on henkilölle myös joustavaa sekä ajasta ja paikasta riippumatonta. Palautteen purku hakijan kanssa on usein myös hänelle omia toimintatapoja kirkastava kokemus. Laadukkaan soveltuvuusarvioinnin perustana ovat luotettavat psykologiset testit.

Nainen ja mies katsovat padilta henkilöarvioinnin analyysiä

Henkilöarvioinnilla lisäarvoa organisaation kehitystilanteisiin  

Organisaation muutostilanteissa soveltuvuusarviointi tukee henkilöstön osaamisen ja kehityspotentiaalin tunnistamista ja auttaa esimiehiä johtamaan asiantuntijoitaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Henkilöarviointia on mahdollista hyödyntää myös tiimien johtamisessa, seuraaja- ja urasuunnittelussa sekä esimiehenä tai asiantuntijana kehittymisen pohjana.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.