HR-ammattilainen on avuksi HR:n kehittämisessä
 
 
 

HR:n kehittäminen

Moderni HR luo sopivat toimintamallit yrityksen liiketoiminnan tarpeisiin ja toimintakulttuurin johtamiseen.

kysy lisää

 

 

Moderni HR

Moderni HR luo sopivat toimintamallit yrityksen liiketoiminnan tarpeisiin ja toimintakulttuurin johtamiseen, toimii selkärankana henkilöstön työsuhdeasioissa sekä toteuttaa tehokkaasti vaaditut lakisääteiset toimenpiteet. Toteutamme kaikenkokoisia kehitysprojekteja: yksittäisistä prosesseista ja kehitystoimenpiteistä laaja-alaisiin HR:n toimintamallin uudistuksiin. 

Kehittämispalveluihimme kuuluvat mm. HR-kartoitukset. Lisäksi autamme monissa muissa asiakaskohtaisissa kehittämistarpeissa, kuten HR-toiminnon ja prosessien kehittäminen, HR-sparraus ja HR-dokumenttien laatiminen (henkilöstökäsikirjat, työyhteisön kehittämissuunnitelma, tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelma).

HR-sparraus on suunnattu henkilöstöasioista vastaaville, jotka kaipaavat kokeneen ammattilaisen tukea pienemmissä ja isommissa käytännön asioissa. HR-ammattilaisemme samalla valmentaa ja auttaa viemään konkreettisesti toimenpiteitä eteenpäin. Palvelu käynnistetään nykytilan arvioinnilla ja mitoitetaan henkilön toiveiden mukaan; tyypillisesti tapaamiskertoja on 3-4 kertaa. 

HR-kartoitus on kustannustehokas tapa selvittää mikä on yrityksesi henkilöstöasioiden tila ja missä vaaditaan kehittämistä. Kartoituksen mitoituksesta riippuen voidaan selvittää vain kaikkein kriittisimmät tarpeet ja kehityskohteet tai tarvittaessa muotoilla koko HR-toiminto uudelleen.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.