HR-ammattilainen on avuksi HR:n kehittämisessä
 
 
 

HR:n kehittäminen

Moderni HR luo sopivat toimintamallit yrityksen liiketoiminnan tarpeisiin ja toimintakulttuurin johtamiseen.

kysy lisää

 

 

Moderni HR

Moderni HR luo sopivat toimintamallit yrityksen liiketoiminnan tarpeisiin ja toimintakulttuurin johtamiseen, toimii selkärankana henkilöstön työsuhdeasioissa sekä toteuttaa tehokkaasti vaaditut lakisääteiset toimenpiteet. Toteutamme kaikenkokoisia kehitysprojekteja: yksittäisistä prosesseista ja kehitystoimenpiteistä (esim. palkanlaskentaprosessien kartoitus, henkilöstökäsikirja, perehdytyskäytännöt tai osaamiskartoitus) laaja-alaisiin HR:n toimintamallin uudistuksiin. 

HR-kartoitus 

HR-kartoitus on kustannustehokas tapa selvittää henkilöstöasioiden nykytila ja kehittämiskohteet. Arviointimme avulla selvität, mikä on yrityksesi henkilöstöasioiden tila ja mistä kehittäminen kannattaa aloittaa. Kartoituksen voi mitoittaa tilanteeseen sopivaksi: pienen mittakaavan auditoinnilla tuodaan näkyväksi kriittisimmät tarpeet ja kehitysalueet. Tarvittaessa (uudelleen)muotoilemme yrityksellesi kokonaan uudenlaisen HR:n.

HR:n nykytilan kartoittamiseen tarvitaan vähintään

  • liiketoiminnan ja toimintakulttuurin näkökulma sekä henkilöstöasioiden nykyisten toimintatapojen arviointi toteutetaan haastattelemalla avainhenkilöitä ja henkilöstöasioista vastaavia
  • lisäksi kokonaiskuvaa voidaan täydentää esimiesten ja henkilöstön haastatteluilla tai sähköisen kyselyn avulla

Kartoituksen laajuudesta, osallistujien aikatauluista sekä tiedon määrästä ja hajanaisuudesta riippuen aikaa on hyvä varata kokonaisuudessaan muutamista päivistä muutamaan viikkoon. Azetsin työmäärä tyypillisesti alkaen kahdesta työpäivästä.

 

 

løn-kampagne.jpg

Nainen ja mies palaverissa

HR-sparraus

HR-sparraus on suunnattu henkilöstöasioista vastaaville, jotka kaipaavat kokeneen ammattilaisen tukea pienemmissä ja isommissa käytännön asioissa. HR-ammattilaisemme samalla valmentaa ja auttaa viemään konkreettisesti toimenpiteitä eteenpäin. Palvelu käynnistetään nykytilan arvioinnilla ja mitoitetaan henkilön toiveiden mukaan; tyypillisesti tapaamiskertoja on n. 3-4 kertaa.

Lue blogistamme, miten HR-sparraus käytännössä toimii.

Autamme pienissä ja isoissa kehittämishankkeissa. 

Pitäisikö sittenkin olla HR talossa, mutta oman rekrytointi ei ole hyvä vaihtoehto?  Vuokraa HR-asiantuntija yritykseesi, saat meiltä osaajan myös määräajaksi.

Kaipaatko säännöllisempää virtuaalista HR-tukea, satunnaisesti henkilöä ehkä myös paikan päälle? HR Help-neuvontapalvelumme auttaa puhelimitse tai sähköisesti.

Tarvitsetko laajempaa työsuhdejuridista osaamista? Tutustu työsuhdejuridisiin palveluihimme!

Tarvitset apua henkilöstöasioissa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Me autamme, jutellaan lisää. Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.