Tukea rekrytointipäätöksen tekemiseen

Uuden työntekijän palkkaaminen on liiketoimintasi kannalta kriittinen päätöksentekotilanne. Ammattimaisesti toteutettu henkilöarviointimme tukee rekrytointipäätöksesi tekemistä ja vähentää virhevalinnan riskiä. Azetsin käytössä on tieteellisesti pätevät, käyttäytymistä ja kykyjä mittaavat analyysit, joita käyttävät sertifioidut henkilöarvioijat. Perehdymme huolellisesti tehtävän vaatimuksiin, toteutamme arvioinnit ammattitaidolla ja tuotamme kannanoton henkilön soveltuvuudesta.

Varmuutta rekrytointiin ja organisaation muutostilanteisiin

Hyvä henkilöarviointi täydentää haastattelujen ja taustaselvitysten avulla hankittuja tietoja kandidaateista ja lisää päätöksenteon varmuutta. Päätöksenteon pohjaksi on hyvä hankkia mahdollisimman kattava kuva loppusuoran hakijoiden soveltuvuudesta tehtävään. Organisaation muutostilanteissa henkilöarviointi tukee henkilöstön osaamisen ja kehityspotentiaalin tunnistamista, ja auttaa esimiehiä johtamaan erilaisia alaisiaan oikein. Arvioinnin tekeminen ja tulosten raportointi onnistuvat nopeasti, 3-5 päivän sisällä, nykyaikaisten työkalujemme ansiosta.

Henkilöarviointi antaa eväitä sekä rekrytoijalle että hakijalle

Varmistamme hakijalle myönteisen kokemuksen myös henkilöarviointivaiheessa hyvää henkilöarviointitapaa noudattamalla. Arvioitava saa aina henkilökohtaisen palautteen. Palautteen purku hakijan kanssa on yleensä myös hänelle omia toimintatapoja kirkastava kokemus. Arvioinnin tulosten ja arvioitavan kanssa käydyn keskustelun perusteella toimitamme rekrytoivalle esimiehelle yhteenvetoraportin, joka käydään hänen kanssaan myös suullisesti läpi.

Tehtävän vaatimusten mukaan räätälöitävä arviointikokonaisuus

Valitsemme tehtävään sopivan henkilöarviointikokonaisuuden työpersoonallisuuden, motivaation, loogisten ja monien muiden kykytestien joukosta. Arviointi on moderneilla välineillä toteutettu kokonaisuus, joka on toteutettavissa kohtuullisessa ajassa hakijan kannalta.

Ota yhteyttä, kerromme lisää

Riitta Oinonen

Riitta Oinonen
Business Owner, Recruitment
puh. 050 464 1993
riitta.oinonen@azets.com

Johanna Rytivaara

Johanna Rytivaara
Senior HR Advisor
puh. 040 455 3651
johanna.rytivaara@azets.com

Ota yhteyttä

Myynnin puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

Ota yhteyttä myyntiin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.