Azetsin verkkosivustot käyttävät evästeitä, joiden avulla saat paremman käyttökokemuksen. Tutustu ilmoitukseen yksityisyydensuojasta saadaksesi lisää tietoa evästeistä sekä siitä, miten voit halutessasi poistaa ne käytöstä.

OK

Henkilöarvioinnit

Ammattimainen henkilöarviointi minimoi virhevalinnan riskin. Tuemme sinua rekrytointipäätöksen tekemisessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

 
 
 

Tukea rekrytointipäätöksen tekemiseen

Uuden työntekijän palkkaaminen on liiketoimintasi kannalta kriittinen päätöksentekotilanne. Ammattimaisesti toteutettu henkilöarviointimme tukee rekrytointipäätöksesi tekemistä ja vähentää virhevalinnan riskiä. Azetsin käytössä on tieteellisesti pätevät, käyttäytymistä ja kykyjä mittaavat analyysit, joita käyttävät sertifioidut henkilöarvioijat. Perehdymme huolellisesti tehtävän vaatimuksiin, toteutamme arvioinnit ammattitaidolla ja tuotamme kannanoton henkilön soveltuvuudesta.

Varmuutta rekrytointiin ja organisaation muutostilanteisiin

Hyvä henkilöarviointi täydentää haastattelujen ja taustaselvitysten avulla hankittuja tietoja kandidaateista ja lisää päätöksenteon varmuutta. Päätöksenteon pohjaksi on hyvä hankkia mahdollisimman kattava kuva loppusuoran hakijoiden soveltuvuudesta tehtävään. Organisaation muutostilanteissa henkilöarviointi tukee henkilöstön osaamisen ja kehityspotentiaalin tunnistamista, ja auttaa esimiehiä johtamaan erilaisia alaisiaan oikein. Arvioinnin tekeminen ja tulosten raportointi onnistuvat nopeasti, 3-5 päivän sisällä, nykyaikaisten työkalujemme ansiosta.

Henkilöarviointi antaa eväitä sekä rekrytoijalle että hakijalle

Varmistamme hakijalle myönteisen kokemuksen myös henkilöarviointivaiheessa hyvää henkilöarviointitapaa noudattamalla. Arvioitava saa aina henkilökohtaisen palautteen. Palautteen purku hakijan kanssa on yleensä myös hänelle omia toimintatapoja kirkastava kokemus. Arvioinnin tulosten ja arvioitavan kanssa käydyn keskustelun perusteella toimitamme rekrytoivalle esimiehelle yhteenvetoraportin, joka käydään hänen kanssaan myös suullisesti läpi.

Tehtävän vaatimusten mukaan räätälöitävä arviointikokonaisuus

Valitsemme tehtävään sopivan henkilöarviointikokonaisuuden työpersoonallisuuden, motivaation, loogisten ja monien muiden kykytestien joukosta. Arviointi on moderneilla välineillä toteutettu kokonaisuus, joka on toteutettavissa kohtuullisessa ajassa hakijan kannalta.

Ota yhteyttä, kerromme lisää

Joakim Lindholm

Joakim Lindholm
HR Advisor, Recruitment
puh. +358 44 331 8607
joakim.lindholm@azets.com

Johanna Rytivaara

Johanna Rytivaara
Senior HR Advisor
puh. +358 40 455 3651
johanna.rytivaara@azets.com

Riitta Oinonen

Riitta Oinonen
Business Owner, Recruitment
puh. +358 50 464 1993
riitta.oinonen@azets.com

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Myynnin puh. 010 756 4500

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.