Tervetuloa Azetsin sivuille. Irtaannuttuamme Vismasta nimemme on Azets. Olemme Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan tarjoaja. Etkö löytänyt etsimääsi? Vieraile visma.fi saadaksesi lisätietoja Visman ohjelmistoista.

HR-palvelut organisaatiosi eri tilanteisiin

Arjen tehtävät 

Päivittäiset työsuhdeasiat ja arjen rutiinit. Ajantasaisesti, tarkasti ja tehokkaasti kaikissa työsuhteen vaiheissa.
Valmennamme

Ongelmatilanteet

Ratkaisut vaikeisiin kysymyksiin ja tukea tiukoissa tilanteissa. Moniammatillinen tuki käytössäsi.

Kehittämisen polku

Toimintatavat bisnestä ja haluttua kulttuuria tukemaan. Sinulle osuva ratkaisu, kokemus ja verkosto tukenasi.

HR ulkoistettuna palveluna – virtuaalitiimi käytössäsi

Olemme sähköpostin tai puhelinsoiton päässä ja tapaamme säännöllisesti toiminnan tarkastelun ja kehittämisen merkeissä.  Valitse tarpeesi mukaan kokonaisvaltainen HR tai haluamasi kokonaisuudet. Palvelutiimimme koordinoi sovittujen HR-käytäntöjen toteuttamista sekä vastaa päivittäisiin kysymyksiisi henkilöstöjohtamisen alueella. Työsuhdejuridisissa kysymyksissä tiimimme konsultoi Azetsin työsuhdejuristia. Apunamme on myös koko Azetsin asiantuntijaverkosto. Palvelu on saatavilla Suomen kalenterin mukaisina työpäivinä kello 9.00-16.00.

HR-osaaja palveluna – ammattilainen apunasi paikan päällä

HR-ammattilainen toimii yrityksesi tiloissa 1-5 päivää viikossa. Rooli, tehtävien sisältö ja laajuus määritellään tarpeesi mukaan. Saat HR-ammattilaisen vuokrapalveluna haluamaasi rooliin, esimerkiksi: Henkilöstöpäällikkö / HR Manager, HR Business Partner, HR-johtaja, HRIT-projektipäällikkö, Työsuhdepäällikkö tai HR-asiantuntija. Veloitus määräytyy roolin vaatimusten mukaan.

HR-osaaja palvelun kautta saat joustavasti resurssit myös erityistilanteisiin: sijaiseksi (vanhempain-, opinto ja vuorotteluvapaat, sairauspoissaolot), projektiresurssiksi, kehittämistehtävään sekä muutostilanteeseen.

Palkanlaskentapalvelut

Moderni, kokonaisvaltainen palkkapalvelu vapauttaa aikaasi yrityksen ydinprosesseille. Ketterät toimintamallit ja sähköiset työkalut helpottavat esimiesten arkipäivää. 

Lue lisää palkkapalveluista

Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelumme on nopea apu työsuhdekysymyksiin HR-alan ammattilaiselta tai työsuhdejuristilta. Taustatukena toimii koko Azetsin asiantuntijoiden verkosto. HR Help auttaa ratkaisemaan päivittäiset henkilöstöjohtamiseen ja työsuhdeasioihin sekä työsuhdejuridiikkaan liittyvät kysymykset ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Kysymyksiisi vastaa HR-alan ammattilainen tai työsuhdejuristi.

HR Help 

HR Legal Help

 

 • Työsuhdeasiat
 • Lakisääteiset suunnitelmat
 • Haastavat johtamistilanteet
 • Henkilöstöä koskevat lomakkeet, ohjeistukset ja käytännöt
 • Osaaminen ja resursointi
 • Johdon ja esimiesten sparraus
 • Suomen työlainsäädäntö
 • Työsopimusten laatiminen
 • Työsopimusten tulkinta
 • Yksittäistä työntekijää koskevat erimielisyysasiasiat
 • YT-neuvottelut
 

Henkilöstöjohtamisen kehittäminen

Tehoa toimintaan ja ketteriä ratkaisuja yrityksesi henkilöstöjohtamiseen. Kehitämme modernilla otteella sinulle parhaat ratkaisut. 

Moderni henkilöstöjohtaminen tähtää yhteisen arvon lisäämiseen organisaatiossa asiakkaiden, liiketoiminnan ja ihmisten välille. Tavoitteena on yrityksen kilpailukyvyn ja asiakasarvon vahvistaminen, sekä liiketoimintastrategiaan saumattomasti kytkeytyvä ihmisten ja kulttuurin johtamisen tapa. 

HR perustaa valintansa faktoihin ja uskaltaa kokeilla ratkaisujen soveltuvuutta organisaatiolle käytännössä. Ketteryys, virtaustehokkuus, käytännöllisyys ja ihmiskeskeinen kehitys ovat toiminnan ytimessä.  

Ota yhteyttä

Myynnin puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.net 

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.