CoZonesta tulee Azets Cozone
 
 
 

Azets ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön Azets Cozone-käyttäjille

Me Azetsilla varmistamme, että tietosi ovat turvassa.

 

Tietoturvallisuus Azetsilla

Me Azetsilla olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi pysyvät turvassa. Nyt tavoitteenamme on varmistaa, että käyttäjätilisi ovat hyvin suojattuja ja vain sinä pääset käsiksi tietoihisi.

Olemme päättäneet ottaa käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen kaikilla Azets Cozone-asiakkaillamme. Näin varmistamme, että tiedot pysyvät turvassa. Muutos tulee voimaan mahdollisimman pian ja huolehdimme, että prosessin aikana asiakkaamme voivat edelleen käyttää tilejään ja saada mahdollisesti tarvitsemansa avun.

Mikä on kaksivaiheinen tunnistautuminen ja miksi sitä pitäisi käyttää?

Yksi internetin suurista eduista on, että pääset helposti tietoihisi käsiksi. Näet tietosi miltä tahansa tietokoneelta, kunhan se on yhteydessä internetiin. Helppokäyttöisyyden haittapuoli on, että jos joku saa tietää salasanasi, myös hän voi päästä käsiksi tietoihisi miltä tahansa tietokoneelta. Hyvä tapa estää tunkeilijoita pääsemästä tietoihisi on lisätä toinen suojakerros ottamalla käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen.

Kun käytät kaksivaiheista tunnistautumista, kirjaudut järjestelmään ensin käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Sen jälkeen on erillinen turvatarkastus, jossa sinulta kysytään matkapuhelimeesi tai tietokoneellesi lähetettyä koodia. Näin varmistetaan, että vaikka hakkeri löytäisi salasanasi, hän ei silti pääse tilillesi ilman fyysistä pääsyä mobiililaitteeseen tai tietokoneeseen. Sinä pystyt edelleen käyttämään tietojasi mistä tahansa.

Miten pääset alkuun?

Kaksivaiheinen tunnistautuminen tulee käyttöön kaikille Azetsin asiakkaille. Rohkaisemme kuitenkin Azets Cozone-käyttäjiä ottamaan käyttöön parannetun suojaustoiminnon heti. Kaksivaiheisen tunnistautumisen määrittäminen vie muutaman minuutin. Siksi on parempi tehdä se ennakkoon, jotta pääset tilillesi, kun tarvitset sitä.

Vaihtoehdot kaksivaiheiselle tunnistautumiselle:

  • Authy Authenticator: Käytä Authy Authenticator-työpöytäversiota saadaksesi ilmaisia ​​vahvistuskoodeja, jolloin sinun ei tarvitse asentaa sovelluksia mobiililaitteeseen.
  • Google Authenticator: Käytä Google Authenticator -sovellusta saadaksesi ilmaisia ​​vahvistuskoodeja, vaikka puhelimesi olisi offline-tilassa.
  • Microsoft Authenticator: Käytä Microsoft Authenticator -sovellusta saadaksesi ilmaisia ​​vahvistuskoodeja, vaikka puhelin olisi offline-tilassa.
  • Tekstiviestitunnistautuminen: Vahvistuskoodit lähetetään tekstiviestillä.

Jos sinut on ohjattu tälle sivulle, kuulut todennäköisesti seuraavaan asiakasryhmään, jonka tileillä kaksivaiheinen tunnistautuminen tulee käyttöön pakollisena.

Kun olet lukenut ohjeen kaksivaiheisesta tunnistautumisesta, olet valmis suojautumaan paremmin sen avulla.

Lataa ohjeet tästä:

Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönottaminen

Näin kirjaudut, kun kaksivaiheinen tunnistautuminen on käytössä

1. Syötät salasanan, kuten ennenkin.

2. Sinulta kysytään lisäksi kertakäyttöistä koodia, jonka saat valitsemasi tunnistautumiskeinon perusteella.

Mitä jos kadotan puhelimeni?

Jos kadotat puhelimesi, käytä varakoodia kirjautuaksesi sisään. Kun olet käyttänyt varakoodin, saat uuden, jolloin sinulla on aina varamekanismi kirjautumista varten.