Yhdenvertaisuus­suunnitelma laatimatta?

HR | 14/11/2016

Kirjoittaja Azets Finland

 

Vuoden 2015 alussa tuli voimaan uusi yhdenvertaisuuslaki…

Uusi yhdenvertaisuuslaki

Vuoden 2015 alussa tuli voimaan uusi yhdenvertaisuuslaki, joka parantaa syrjityksi tulleiden oikeussuojaa ja laajentaa työnantajien velvollisuutta edistää yhdenvertaisuutta.

Mitä tämä tarkoittaa työnantajalle

Jokaisen yli 30 henkilöä työllistävän yrityksen on tehtävä suunnitelma tarvittavista toimenpiteistä yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Edistämistoimia ja niiden vaikuttavuutta on käsiteltävä henkilöstön tai heidän edustajiensa kanssa. Suunnitelma pitää olla valmiina vuoden 2016 lopussa.

Suunnitelman voi tehdä omana itsenäisenä suunnitelmanaan tai osana jotakin muuta laissa säädettyä suunnitelmaa (esim. tasa-arvosuunnitelmaa).

Miten voimme auttaa

Autamme sinua suunnitelman tekemisessä. Teemme kanssasi erillisen suunnitelman tai yhdistämme sen jo olemassa olevaan suunnitelmaasi.

 

Kirjoittajasta Azets Finland

Azets on teknologiavetoinen osaamiseen erikoistunut yritys, jolla on pohjoismaiset juuret. Tarjoamme yrityksille joustavia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Azets on osa CogitalGroupia, joka on kansainvälinen yrityspalveluihin erikoistunut konserni.