Tervetuloa hyvän arkijohtamisen aamupäivään 14.11.!

Johtaminen | 12.10.2017

Kirjoittaja Azets Finland

Hyvä arjen esimiestyö ja johtaminen ansaitsevat tulla nostetuksi esiin.

Johtamisen talo Prego ja Suomen Ekonomit järjestävät yhdessä tilaisuuden

#satajohtamisentekoa – hyvän arkijohtamisen aamupäivä 

Helsingissä, Valkoisessa salissa, 14.11.2017 klo 8 – 11

 

Tule poimimaan parhaat käytänteet omaan esimiestyöhösi

Kuluneen syksyn aikana olemme keränneet sata tarinaa ja käytännön kokemusta siitä, mitä on arjen hyvä esimiestyö ja johtaminen. Nämä tarinat osoittavat, että vaikkakin hyvä arjen johtaminen toteutuu monin eri tavoin, se on enemmän tekoja kuin sanoja.

Tilaisuudessa

  • Poimit käyttöösi kattavan määrän esimiestyön hyviä käytänteitä
  • Kuulet, miten työn murros vaikuttaa tulevaisuuden esimiestyöhön
  • Miten voit oppia paremmaksi pomoksi?
  • Verkostoidut muiden hyvästä johtamisesta inspiroituneiden esimiesten kanssa

Lisäksi saat käyttöösi #satajohtamisentekoa -verkkojulkaisun, joka julkaistaan loppuvuonna 2017.

Tilaisuuden pääpuheenvuoron pitää mm. Yksinkertaista johtamista – arvostaen kirjan kirjoittaja ja Sick Oy:n toimitusjohtaja Ari Rämö. Lisäksi kanssamme työn murroksesta ja tulevaisuuden esimiestyön tarpeista ovat keskustelemassa myös Ilmarisen työhyvinvointijohtaja Kati Huoponen sekä OP:n henkilöstöjohtaja Outi Taivainen.

Ohjelma

7:45 Ilmoittautuminen, aamiaisbrunssi ja verkostoitumista
8:30 Tervetuloa! Anja Uljas, Kehitysjohtaja, Suomen Ekonomit ja Nora Ojala, Toimitusjohtaja, Prego
8:45 Hyvän johtamisen ja esimiestyön moninaisuus, Nora Ojala
9:15 Työelämän murros ja tulevaisuuden osaamistarpeet: paneelikeskustelu
Mukana paneelikeskustelussa Outi Taivainen, Henkilöstöjohtaja, OP ja Kati Huoponen, Director, Well-being at Work, Ilmarinen
10:00 Mikä on hyvän johtamisen resepti arkeen? Ari Rämö, Managing Director, Sick Oy
10:45 Yhteenveto ja loppukeskustelu
11:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen

Paikkoja on rajallisesti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 31.10.2017

Saapuminen Valkoiselle salille

Valkoisen salin osoite on Aleksanterinkatu 16 – 18, 00170 Helsinki
Lähimmät parkkipaikat löytyvät P-Kluuvista.

 

Puhujat ja panelistit

Ari Rämö

Ari Rämö on eri kokoisten organisaatioiden pitkän linjan johtaja, valmennuskonsultti, luennoitsija ja armoitettu ajattelija, joka on menestyksekkäästi vienyt teoriansa johtamisesta käytäntöön. Hänen luotsaamansa yritys SICK Oy on omassa sarjassaan sijoittunut sijoille 1-3 Suomen parhaiden työpaikkojen (Great Place to Work) -arvioinnissa viimeisten seitsemän vuoden aikana ja noussut yhdeksi alansa ykkösbrändeistä.

Outi Taivainen

Outi toimii OP Ryhmässä Henkilöstöjohtajana ja johtokunnan jäsenenä. Outi on myös OP Eläkesäätiön hallituksen pj., EK:n Osaava työvoima –valiokunnan jäsen, Paltan työmarkkinavaliokunnan jäsen ja Helsingin kauppakamarin HR-valiokunnan jäsen. Aiemmin Outi on toiminut KONEen Keski- ja Pohjois-Euroopan toimintojen HR-johtajana ja Nokian eri yksiköissä HR-johtajana.

Kati Huoponen

Kati Huoponen työskentelee työhyvinvointijohtajana Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisessa. Katin intohimona on paremman työelämän rakentaminen energisoivaa johtajuutta kehittämällä. Vahvasti tähtäimessä ovat menestys, tuottavuus ja työkyky.

​#satajohtamisentekoa on Pregon ja Suomen Ekonomien yhteinen kampanja hyvän johtamisen puolesta ja hyvien käytäntöjen jakamiseksi.

Osana 100-vuotiaan Suomen juhlavuotta, Johtamisen talo Prego kampanjoi hyvän johtamisen ja esimiestyön puolesta. Yhteistyössä Suomen Ekonomien kanssa toteutamme kampanjan, jonka tavoitteena on kerätä vähintään 100 hyvää johtamisen ja esimiestyön arkitekoa esimerkkinä erinomaisesta suomalaisesta esimiestyöstä ja johtamisesta.

Haluamme näin korostaa osaamisen kehittämisen merkitystä esimiestyössä ja inspiroida meitä kaikkia kehittymään esimiestyön ja johtamisen kentällä.
Onko sinulla vinkki, esimerkki tai tarina hyvään esimiestyöhön tai johtamiseen liittyvästä toimintatavasta, kokemuksesta tai aikaansaannoksesta?

Kerro siitä meille ja laitetaan hyvät käytännöt ja osaaminen jakoon! Vinkkisi voivat olla omiasi, mutta voit mainiosti kuvata myös sellaista esimerkillistä arjen johtamisen tekoa tai esimiestyötä, jonka olet havainnut jonkun muun tekevän.
Arvomme 12.9.2017 – 13.11.2017 välillä tekojensa, yhteystietojensa sekä julkaisuluvan (nimellä tai anonyymisti) antaneiden henkilöiden kesken yhteensä kolme 1,5 tunnin sparraustapaamista Pregon valmentajan kanssa (1 x 1,5h per henkilö). Sparrauksen aihe voi liittyä esimerkiksi omaan johtamiseen tai organisaation tilanteeseen. Palkinnon arvo on 550€ per henkilö. Arvonnat suoritetaan 6.10., 27.10. ja 13.11.2017.

Tarinoita voidaan julkaista Pregon tai Suomen Ekonomien kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä jäsenille ja asiakkaille suunnatuissa ​uutiskirjeissä. Kertomuksia voidaan käyttää osana ​kampanjaan liittyvää viestintää sekä osana jäsenistölle ja asiakkaille suunnattua hyvän johtamisen aamiaistilaisuutta. Tarkempi ohjelma sekä ilmoittautumisaikataulu 14.11. järjestettävään tilaisuuteen julkaistaan syksyn aikana.

Laita hyvä kiertoon ja kirjaa oma arjen esimiestyön ja johtamisen tekosi!

Kirjoittajasta Azets Finland

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti.