Riippukeinussa köllöttely riittää, mitä seuraavaksi?

HR | 08.08.2017

Kirjoittaja Azets Finland

Loppukesän tarmonpuuska on tarttunut meihinkin, ja isompi uudistumisen kauha on napattu käteen.

Kuinka saada organisaatiokulttuuri tukemaan tavoitteita?

Uudistamisen tiellä tartumme ensin organisaatiokulttuuriin, teemaan, joka on jo parin vuoden ajan ollut paljon puheissa, ja jonka merkitys alkaa olla laajemmin ymmärretty.

Kuinka rakentaa uudistuva organisaatiokulttuuri? Kuinka uudistaa jo olemassa olevaa kulttuuria? Kuinka luoda organisaatiokulttuuri 2.0?

Näitä teemoja syvennämme seuraavassa PREggarissamme 5.9.2017 yhdessä Talent Basen partnerin Nino Ilveskeron ja Tussitaikurien perustajan Aleksis Nokso-Koiviston sparraamana.

Seuraava PREggari järjestetään 5.9.2017 klo 8:30 – 11:00 Näyttelykeskus WeeGeellä.

Pregon tiimi uudistuu, ja joukkomme täydentyy kahden uuden henkilön voimin.

Jaana Kilpimaa tuo meille vahvaa muutosjohtamisen sekä organisaation ja johtamisen uudistamisen osaamista. Aiemmassa tehtävässään Aalto EE:n asiakkuusjohtajana Jaana on vastannut pitkäjänteisistä kehitysprosesseista ja ollut muovaamassa yritysten johtamista, toimintatapoja ja osaamista vastaamaan liiketoiminnan nykyisiä ja tulevia tarpeita.

Myös kansainvälinen osaamisemme vahvistuu Saad Mawloodin tiimiin liittymisen myötä. Saad tuo Pregoon osaamista erityisesti erilaisten työkulttuureiden yhteensovittamiseen ja kansainvälisten kollegoiden sujuvaan sisääntuloon.

Jos olette harkitsemassa ulkomaisen työvoiman palkkaamista, meiltä saa apuja ja vinkkejä uusien työntekijöiden suomalaiseen työelämään integroimisessa.

#satajohtamisentekoa

Anna hyvän kiertää – jaa oma johtamisen tekosi!

Uusien kollegoidenkin myötä saamme lisää sanoja ja tekoja. Näistä erityisesti teoilla on merkitystä, ja niitä haluammekin koota yhdessä kanssanne yhteisesti jaettavaksi.

Keräämme erilaisia, hyvän esimiestyön ja johtamisen tekoja ja käytänteitä arjesta edelleen jaettavaksi ja inspiroimaan muita oman esimiestyön ja johtamisen kehittymisessä.

#satajohtamisentekoa on yhdessä Suomen Ekonomien kanssa toteuttamamme hanke, jossa kerätään hyviä johtamisen tekoja ja käytäntöjä. Anna oma hyvä tekosi jakoon!

Save the Date! #satajohtamisentekoa huipentuu 14.11.2017!

Haluamme jakaa keräämämme johtamisen teot kanssasi – pistäthän allakkaasi jo päivämäärän 14.11., jolloin tapaamme isommalla joukolla aamiaisen merkeissä. Lähetämme kutsun tilaisuuteen alkusyksystä. Iloista loppukesää!

Kirjoittajasta Azets Finland

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti.