Johtamisen asiantuntijatalo Prego osaksi Azetsia

Johtaminen | 09.01.2018

Kirjoittaja Azets Finland

Pohjoismaiden suurin henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon palveluiden sekä teknologiaratkaisuiden tarjoaja Azets jatkaa kasvustrategiaansa ja vahvistaa johtamisen kehittämisen palveluitaan ostamalla liiketoimintakaupalla Pregon.

Nykypäivänä pärjäävät ne yritykset, jotka kykenevät uudistumaan ja oppimaan muita nopeammin. Johtaminen on avainasemassa muutoskykyisten ja tuloksellisten organisaatioiden rakentamisessa.

Prego kasvattamaan Azetsin johtamisen kehittämisen liiketoimintaa

”Vahvistamme kaupalla asiantuntijapalveluidemme tarjontaa Suomessa. Pregon osto on meille luonteva jatkumo runsas vuosi sitten tapahtuneelle yrityskaupalle, jonka kautta laajensimme palveluvalikoimaamme HR-palveluihin sekä esimiestyön ja johtamisen kehittämiseen. Pregolla on vankka osaaminen strategialähtöisessä johtamisen kehittämisessä sekä moderni ja ketterä lähestymistapa asiakkaiden liiketoiminnan ja johtamisen haasteisiin”, kertoo Azetsin liiketoimintajohtaja Ulla Nikkanen.

Pregolaiset saavat vastuulleen kasvattaa ja kehittää Azetsin johtamisen kehittämisen ja konsultoinnin liiketoimintaa. ”Palveluidemme yhdistäminen tarjoaa Azetsin ja Pregon asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää monialaista osaamistamme liiketoiminnan kehittämishankkeissaan niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin”, toteaa Pregon Nora Ojala.  Azetsin ja Pregon yhteinen osaaminen kattaa johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen sekä ratkaisut taloushallinnon, palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon, palkitsemisen ja rekrytoinnin tarpeisiin mukaan lukien analytiikka- ja teknologiaratkaisut.

Mihin itseohjautuvuus sopii ja mihin ei? Lataa opas pohdintasi tueksi

Kirjoittajasta Azets Finland

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti.