Pienten puolesta pyörällä Pariisiin!

Azets Life | 16.06.2017

Kirjoittaja Sebastian Aarnio

Azetsilaiset ovat monessa mukana. Azetsin myynnissä työskentelevä Sebastian Aarnio kertoo tässä kirjoituksessa henkilökohtaisesta sitoutumisestaan tärkeään projektiin, jota Azets Suomikin lähti tukemaan. Sen nimi on Team Rynkeby.

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyyshanke, joka tukee syöpäsairaita lapsia /nuoria sekä heidän perheitään. Käytännön tasolla projektin ideana on siis kerätä varoja sekä järjestää erilaisia tilaisuuksia/tempauksia ympäri vuoden ja loppuhuipentumana pyöräillä Pariisiin 7.7.2017.

”Que? Sinnehän on hirveän pitkä matka! – No joo vain, tarkemmin sanottuna n. 1250km ja se tulisi taittaa 7 päivässä. Herranjestas, siihenhän tarvitsee jo treenata! – Noh, treenattuhan tässä onkin!”.

Meidän Helsingin tiimi on 50 hengen joukkueen voimin treenanneet yhdessä syyskuusta 2016 lähtien. Aluksi harjoittelimme sisäspinningsaleissa, ja kevään mittaan olemme siirtyneet valloittamaan maanteitä. Säässä kuin säässä olemme hypänneet satulalle ja pahimman kaamoksen aikaan vietetty pimeät tiistai-illat spinningsalissa. Koko projekti ollut kertakaikkisen huikea. Olemme hitsautuneet porukkana tiiviisti yhteen, olemme saaneet mahtavan määrän sponsoreita tukemaan hanketta ja pakko sanoa, että kirsikkana kakun päällä olemme kaikki jäätävän rautaisessa kunnossa!

Keräämme rahaa Sylva Ry:lle ja Suomen Aamusäätiölle

Keräämme huomattavan summan rahaa hyvään tarkoitukseen sponsoroinnin kautta. Rahat, jotka keräämme Team Rynkebyn kautta, menevät lyhentämättöminä Sylva Ry:lle & Suomen Aamusäätiölle, jotka tukevat syöpälasten/nuorten perheitä järjestämällä vertaistukea, terapiaa, lasten leirejä sekä muuta auttaakseen heitä selviytymään sairaudesta ja sen aiheuttamista elämänmuutoksista.

Sponsorimme ovat näyttäneet suurta hyvän tahdon esimerkkiä lahjoittamalla hankkeelle –  koko projekti ei lainkaan olisi mahdollista ilman teitä. Joten suuri kiitos Azets ja muut sponsorit!

Mitä Team Rynkeby minulle merkitsee?

Minulle projekti on merkinnyt erilaisia asioita. Olen aikaisemminkin ollut mukana hyväntekeväisyysprojekteissa, mutta useimmat niistä ovat olleet varsin kasvottomia. Rynkebytä konkreettisempaa hyväntekeväisyyshanketta tuskin löytyy. Mieleen painuvin tilaisuus oli ehdottomasti Narinkkatorilla järjestettävässä tuolitapahtumassa, jossa muisteltiin sairastuneita ja taistelunsa hävinneitä lapsia ja nuoria. Mieleeni jäi vahvasti vanhempi rouva, joka kyyneleet silmissä kiitti minua sanoen, että hänen lapsenlapsensa selvisi, ja että tekemänne työ on korvaamattoman tärkeätä. Tällaisia kohtaamisia on mahdoton kuvailla – ja mitä ne tarkoittavatkaan ihmiselle. Mieleen ne painuvat ainakin ja pistävät oman elämän asiat mukavasti oikeaan perspektiiviin.

Kohti tavoitetta – päämääränä Pariisi 

Nyt keskitymme 100% treenaamiseen, ryhmäajon viilaamiseen sekä varusteiden ja pyörän kunnosta huolehtimiseen itse reissua varten. Enää muutama tärkeä tapahtuma jäljellä, jotka nekin liittyvät enemmän itse pyöräilyyn, kuin varainkeruuseen. Pirkan pyöräily (212km) sekä joukkueen pidennetty pyöräilyviikonloppu (200+200 km). Eiköhän näillä valmisteluilla rullata Pariisiin ihan heittämällä vai rullataanko? Kirjoitan myös matkan päältä päivityksen – jospa sinne Pariisiin asti oikeasti myös päästiinkin.

Kirjoittajasta Sebastian Aarnio