Digitalisointi vie myös johtoryhmän pilveen

Taloushallinto | 21.06.2017

Kirjoittaja Milla Leino

Taloushallinnon digitalisointi ja rutiinitöiden automatisointi on vasta alkua. Seuraavaksi viedään johtoryhmä pilveen.

Tehokkain tapa hoitaa yrityksen taloushallinto on digitaalisessa muodossa pilviratkaisuin tuotettuna. Kaikki taloustieto on reaaliaikaista ja aina saatavilla – myös mobiilisti. Yhteen yhteiseen järjestelmään linkittyy myyntireskontra, ostoreskontra, palkanlaskenta ja kirjanpito. Tämä helpottaa myös asioiden selvittelyä, kun kaikki yrityksen sekä tilitoimiston käyttäjät liikkuvat samassa ympäristössä. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa tilinpäätöksen tekemisen verkossa alusta loppuun saakka.

Mitä pidemmälle taloushallintoa automatisoidaan ja sähköistetään, sitä enemmän jää aikaa liiketoiminnalle ja päätöksille – enemmän aikaa oikeille töille. Miksei siis vietäisi prosessia vielä yksi askel eteenpäin?

Pilvipalveluna toimiva työkalu tukee johtoryhmän työskentelyä

Palvelumallimme avulla pyrimme auttamaan ja ohjaamaan yrittäjän talouden hallintaa, jotta yritys voi kasvaa mahdollisimman kannattavasti. Sen vuoksi on tärkeää ymmärtää yritystä ja sen liiketoimintaa kokonaisuutena ja tehdä tiivistä yhteistyötä yrityksen johdon kanssa. Kokonaisuuden hallintaa voi helpottaa yhteisellä työkalulla, jota voivat hyödyntää niin yrityksen talousjohto kuin meidän asiantuntijamme sekä tarpeen mukaan muut sidosryhmät. ContractZen on pilvipalvelu, joka tukee johtoryhmän työskentelyä ja sopimusten seurantaa. Sen avulla yrityksen johtoryhmä voi selainpohjaisesti hallinnoida ja jakaa suurempienkin yrityskokonaisuuksien tietoja turvallisesti ja tehokkaasti.

Arkistojen uumeniin haudatut tärkeät asiakirjat eivät tue yrityksen liiketoimintaa. Kun keskeiset materiaalit ovat helposti löydettävissä, voi niitä aidosti hyödyntää päätöksenteossa. Sopimusten sisältämä tieto on aina oikeiden henkilöiden saatavilla silloin kun sitä tarvitaan.

Selainpohjaisella palvelulla voidaan myös hallita ja organisoida kokouksia sekä monimutkaisia yhtiö- ja omistajarakenteita ja tytäryhtiöiden tietoja. Kaikki yhtiön tiedot voi tarkistaa yhdellä silmäyksellä ja tehokkaan ja monipuolisen hakukoneen avulla tieto löytyy vaivatta myös millä tahansa mobiililaitteella. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa sopimusten ja pöytäkirjojen allekirjoittamisen ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Älä jätä digitalisointia puolitiehen

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet yritysjärjestelyihin ja yritystoiminnan muutostilanteiden hallintaan. Toimimme talousjohdon apuna yrityksen arjessa ja muutostilanteissa. Oikeilla apuvälineillä ja yhteistyöllä voimme pitää yrityksen aina myyntikunnossa. Esimerkiksi erilaisissa rahoitus- tai yrityskauppatilanteissa voimme hyödyntää tietoturvallisia datahuoneita ja jakaa sen kautta tietoja ja asiakirjoja sidosryhmille.

Digitalisointia ei kannata jättää puolitiehen. Hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja neuvontapalveluja yhdessä yritys voi lisätä merkittävästi kustannustehokkuutta ja parantaa omaa kilpailukykyään. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden menestyä.

Otathan yhteyttä, niin asiantuntijamme kertovat sinulle lisää!

Kirjoittajasta Milla Leino

Business Advisor, Azets, Lappeenranta