Mies selaa asiakirjamalleja mobiililaitteella
 
 
 

Asiakirjamallit ja sopimukset digitaalisesti

Älykäs ratkaisu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laadintaan.

 

 

Kuka tahansa pystyy laatimaan laadukkaita asiakirjoja, kun työkalut ovat oikeat. Sopimustieto-palvelulla pätevien juridisten asiakirjojen tekemisestä on tehty paitsi helppoa, myös edullista. Azetsin tarjoamalla Sopimustieto-palvelulla saat laadittua ja allekirjoitettua kaikki tärkeimmät yritystoiminnan asiakirjasi älykästä teknologiaa hyödyntäen.

Kiinteällä kuukausikustannuksella saat satoja erilaisia älykkäitä asiakirjamalleja käyttöösi, jotka voi räätälöidä palvelemaan juuri sinun tilannettasi. Sopimustieto-palvelussa yhdistyvät älykäs teknologia, luotettavat juristien luomat sisällöt ja helppokäyttöisyys. Koko palvelu on käytettävissä asiakasportaalimme CoZonen kautta.

Älykästä sopimista - pikavalinnoilla laadukkaat asiakirjat

Laadukkaat palvelumme ja alan parhaat teknologiset ratkaisut ovat kunnia-asiamme. Sopimustieto-palvelulla saat käyttöösi teknologian, jolla pystyt luomaan asiakirjan, allekirjoittamaan sen ja arkistoimaan asiakirjan allekirjoituksineen sähköisesti. Palvelu sisältää kolme eri palaa (Sopimuskone, SopimusSign ja sähköinen arkisto), jotka helpottavat yritystoiminnan arkea.

  • Sopimuskone mahdollistaa asiakirjojen laatimisen pikavalintojen avulla nopeasti ja laadukkaasti. Käytössäsi on satoja muuntuvia asiakirjamalleja yrityksille aina työsopimuksista osakassopimuksiin ja hallituksen kokouspöytäkirjoihin.
  • SopimusSignia voit käyttää asiakirjojen allekirjoittamiseen. Vaihtoehtoina on joko helppo ja nopea allekirjoitus tai vahvaa sähköistä tunnistautumista vaativa allekirjoitus. Molemmat allekirjoitustavat ovat juridisesti päteviä.
  • Automaattinen arkisto tallentaa Sopimuskoneella laatimasi ja SopimusSignilla allekirjoittamasi asiakirjat automaattisesti tilillesi. Löydät myös erilaisten tunnisteiden avulla sopimukset nopeasti.
  • Palvelun kruunaa tietopalvelut, joiden avulla voit tilata ja tarkistaa nopeasti sopimuskumppanisi kaupparekisteriotteet, yhtiöjärjestykset, yhteisösäännöt ja luottotiedot tarvehetkellä.

Asiantuntijat apunasi asiakirjojen laadinnassa

Palvelu ohjaa sinua vaihe vaiheelta ja lisää valitsemasi asiakirjan kohdat esikatselunäkymään. Azetsin kokeneet juristit ja asiantuntijat auttavat sinua kaikissa liiketoiminnan kysymyksissä: kuten työsuhdejuridiikassa, yritysjärjestelyssä, verotuksessa, arvonlisäveron kysymyksissä ja sopimusjuridiikassa. Annamme myös tukea juridisten asiakirjojen muotoiluun ja tekemiseen.

Miksi Sopimustieto?

Laatu

Tasaisen hyvä laatu, kun kaikki asiakirjat laaditaan vakiintuneita sisältöjä hyödyntäen. Asiakirjasisällöt ovat useiden juristien tiiviissä yhteistyössä laatimat ja ylläpitämät.

Nopeus

Säästä aikaa laatimalla asiakirjat pikavalintojen avulla. Kutsu osapuolet allekirjoittamaan asiakirjat tekstiviestillä tai sähköpostitse, allekirjoita mobiilisti.

Säästöt

Minimoi sopimusriskit sopimalla asioista kirjallisesti, mutta helposti. Vähennä kokonaistyömäärää palvelun avulla.

Kokonaisuus

Sopimusten valvonta helpottuu, kun yrityksen kaikki asiakirjat löytyvät yhdeltä alustalta.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Sähköpostiosoitteemme palvelulle on lakipalvelut@azets.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.